Theaterbende

Acteren, dansen en zingen op het toneel

Het Bestuur

Voorzitter

Annet Schotborgh

Penningmeester

Daan Tesselaar

Secretariaat

Rowy Onrust

Algemeen lid

Ella Molenaar

Ik wil in het bestuurDe Artistieke Leiding

Nicole, Annemarie en Annieke zijn de artistieke leiding van Theaterbende Heiloo.

Regisseur

Nicole Meyjes

Theaterbende Heiloo en Nicole Posthumus Meyjes, een onlosmakelijk verbond.

Vijf jaar geleden ben ik met veel plezier en overtuiging begonnen, en nu ben ik nog steeds heel dankbaar en trots. Ik zie jongvolwassenen groot worden, zekerder worden van zichzelf en stevig hun voetstappen in de maatschappij zetten. 

Ik heb theater- en filmtalenten zien ontstaan en spelers die doorstromen naar vervolgopleidingen en op premières hun opwachting maken.

Theaterbende Heiloo is voor iedereen en dat maakt ons uniek.

Regisseur

Annieke van Foreest

Hoi! Ik ben Annieke van Foreest en woon samen met man en twee jongens alweer 7 jaar in Heiloo. Als kind voelde ik me al sterk aangetrokken tot het toneel. Na mijn vooropleiding te Nijmegen werd ik in 1992 aangenomen op de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, faculteit Theater en studeerde in 1996 af als actrice. 

Na deze opleiding heb ik in verschillende producties voor zowel toneel als televisie gespeeld. Ook heb ik veel lesgegeven, geregisseerd en gewerkt met allerlei soorten groepen; o.a. bij de Wereldkindertheater te Haarlem, Theater Instituut Amsterdam en Jeugdtheaterschool Hofplein te Rotterdam.

Ik vind het geweldig om kinderen en jongeren te zien spelen, onzekerheden te zien overwinnen, samen te werken, het beste uit zichzelf te zien halen en te stralen op het podium. Door mijn opgedane praktijkervaring en grote passie voor het vak merk ik dat ik hen op verschillende manieren wegwijs kan maken op het toneel maar ook ernaast..

Zang & Choreografie

Annemarie Libbers

Hallo, ik ben Annemarie en ik woon in Amsterdam.

Na een HBO musical opleiding aan de Fontys Dansacademie/Conservatorium in Tilburg heb ik een aantal jaren fulltime in grote producties gestaan. De ene keer wat meer dans, dan weer eens wat meer zang en acteren. De laatste jaren ben ik als freelancer gaan werken en ontdekte ik dat ik het heel leuk vind om met jongeren te werken. Dit doe ik al enkele jaren bij diverse jeugdtheatergezelschappen.

Verder ben ik zangcoach, ben bezig met mijn eigen muziektheatervoorstelling en daarnaast sta ik ook nog regelmatig zelf op het toneel als danseres of zangeres. Ik heb al een groot aantal eigen choreografieën gemaakt, en vind het nog steeds heel leuk samen met de jongeren nieuwe dingen te leren. Ik beheers alle stijlen en vind dit ook leuk om te kunnen verwerken in de theatervoorstellingen van de Theaterbende.

Ik vind het erg leuk om verantwoordelijk te zijn voor zowel de dans als de zang omdat ik als geen ander weet hoe het is om tegelijk te zingen en te dansen, dus ik weet ook heel goed wat mogelijk is en het ligt natuurlijk ook allemaal in elkaars verlengde. Je kunt op die manier de repetities heel functioneel indelen en beide tegelijk aanpakken.

De Vrijwilligers

Decor en rekwisieten

Joost de Wijs
Peter Lageman
Anne Kevenaar
Jeroen Suijk
Thedros

Kostuums

Francoise Walter
Daphne de Wijs
Mariska Zuurbier
Marja Knegt
Paula Komin
Ineke Griekspoor
Nardy Stolker
Ayman Almasri

Grime en kap

Daphne Schot
Vera Prins
Dominique Tijssen
Kika Grosheide
Benthe de Wijs

Licht en geluid

Joran Nederveen
Dennis Bisselink
Jikke Zoon
Martijn Schot
Stan Lageman

TIM Group

Fotografie en film

Stip Fotografie (Yvon van Stiphout)

Videoclub Heiloo

PR, Sponsoring & Web

Natascha Bruinstroop
Lieke Haanappel
Wilma Tijssen
Margot Botterman

 

 


u kunt ons mailen via:


email

Repetitieadres:


"De Ypsalon"
De Hucht 4
Heiloo

u kunt ons volgen op:


facebook    twitter    youtube


© Theaterbende Heiloo 2016