Jongerenbende

De Jongerenbende bestaat uit ongeveer 15 leden tussen de 12 en 18 jaar onder leiding van Nicole Meyjes en Annemarie Libbers.

Elke zaterdagochtend repeteren zij van 10.30 tot 13.30 uur in de Muziekschool (Het Veldt 1, Heiloo).

Eenmaal per jaar spelen zij drie voorstellingen in Theater de Beun.

 

Voor de nieuwe productie "Anne Frank, Aangenaam!" zijn de voorstellingen op

9 mei 2020 om 20.15 uur,

10 mei 2020 om 13.00 uur en 15.15 uur.

 Productie

Anne Frank, Aangenaam!

Het nieuwe seizoen heeft de jongerengroep van Theaterbende Heiloo geopend met een theaterkamp. Drie dagen samen in scouting Akersloot werken aan een presentatie. In het teken van 75 jaar vrijheid na de oorlog, besloot de artistieke leiding, meteen te gaan werken met het nieuwe stuk: "Anne Frank, Aangenaam!” dat voor 9 en 10 mei 2020 op de planning staat.

De voorstelling gaat over Anne Frank, en alle andere Anne’s die hebben moeten onderduiken. Het zal een vertelvoorstelling zijn waarin onze spelers zich verplaatsen in de situatie van toen. Het leven van Anne bezien door de ogen van de kinderen aan de hand van haar dagboek. De Cultuurkoepel in Heiloo biedt de mogelijkheid om tijdens voorstelling van locatie te wisselen en het publiek letterlijk en figuurlijk mee te nemen in het verhaal. De kant van Anne als puber, meisje met allure en fantasievolle geest zal voor een traan maar zeker ook voor een lach zorgen

Met muziek vanuit diverse hoeken en het gebruik van teksten uit het dagboek is het een voorstelling met een gouden randje.

Geef je op om te auditeren voor de Theaterbende Heiloo en kom op zaterdag om 10.30 uur  naar de de muziekschool van Heiloo voor de Jongerenbende!
Meld je aan via onderstaande button of via info@theaterbende-heiloo.nl!

 

Repetities

De repetities zijn in volle gang voor de voorstelling "Anne Frank, Aangenaam".

De voorlopige aankondiging ziet er als volgt uit:


Geef je op
Smoelenboek


Aiden
Dana
Debbie
Isa
Marjolein
Tatum
Noor
Liva
Quincey
Sofie
Sara

u kunt ons mailen via:


email

Repetitieadres:


"Muziek en Dansschool Heiloo"
Het Veld 1
Heiloo

u kunt ons volgen op:


facebook    twitter    youtube


© Theaterbende Heiloo 2019