Jongerenbende

De Jongerenbende bestaat uit ongeveer 15 leden tussen de 12 en 18 jaar onder leiding van Nicole Meyjes en Annemarie Libbers.

Elke zaterdagochtend repeteren zij van 10.30 tot 13.30 uur in de Muziekschool (Het Veldt 1, Heiloo).

Eenmaal per jaar spelen zij drie voorstellingen in Theater de Beun.

 


Productie

Wil je je theatertalent ontwikkelen?

Geef je op om te auditeren voor de Theaterbende Heiloo en kom op zaterdag om 10.30 uur  naar de de muziekschool van Heiloo voor de Jongerenbende!

Wil je volgend jaar meespelen in een nieuwe productie van de Jongerenbende " Anne Frank" meld je dan aan via onderstaande button of via info@theaterbende-heiloo.nl!

 

Anne Frank, Aangenaam!

Het nieuwe seizoen heeft de jongerengroep van Theaterbende Heiloo geopend met een theaterkamp. Drie dagen samen in scouting Akersloot werken aan een presentatie. In het teken van 75 jaar vrijheid na de oorlog, besloot de artistieke leiding, meteen te gaan werken met het nieuwe stuk: "Anne Frank, Aangenaam!” dat voor 9 en 10 mei 2020 op de planning staat. Het leven van Anne bezien door de ogen van de kinderen aan de hand van het dagboek van Anne Frank. In de week van  bevrijdingsdag zal de jongerengroep dit gaan spelen inde Cultuurkoepel in Heiloo. De kant van Anne als puber, meisje met allure en fantasievolle geest zal voor een traan maar zeker ook voor een lach zorgen tijdens deze voorstelling.

 


Geef je op

Smoelenboek


Aiden
Dana
Debbie
Isa
Marjolein
Tatum
Noor
Liva
Quincey
Sofie
Sara

u kunt ons mailen via:


email

Repetitieadres:


"Muziek en Dansschool Heiloo"
Het Veld 1
Heiloo

u kunt ons volgen op:


facebook    twitter    youtube


© Theaterbende Heiloo 2019